Kantoor en advocaat

Advocaat W. Suttorp is afgestudeerd in zowel strafrecht als notarieel recht (onderdeel van het civiele recht). Tijdens zijn studie heeft Suttorp stage gelopen bij enkele gerenommeerde advocatenkantoren, alwaar hij de nodige praktijkkennis heeft opgedaan. Suttorp is sinds 2011 werkzaam als advocaat in Rotterdam. Nadat hij de eerste jaren werkzaam was in de algemene praktijk, is hij zich later steeds meer gaan toeleggen op het strafrecht en het civiel recht. Inmiddels is Suttorp een zeer gedreven en ervaren advocaat in Rotterdam.

Suttorp heeft hart voor iedere zaak die hij behandelt, vandaar ook de lijfspreuk: uw recht is onze zaak.

Niet alleen beschikt Suttorp over uitgebreide kennis van het strafrecht en civiel recht, ook is Suttorp creatief en doortastend in de praktijk. Suttorp dringt direct door tot de kern van de zaak. Suttorp is in het belang van de cliënt constructief waar mogelijk, maar tevens direct/confronterend waar nodig.

Heeft u juridische hulp nodig, dan kunt u eenvoudig en laagdrempelig contact met Suttorp opnemen via e-mail en telefoon (waaronder Whatsapp). Suttorp overlegt dan met u wat hij voor u kan betekenen. Ook mag u langs kantoor komen, maar vanwege de drukke praktijk is het raadzaam van tevoren even te bellen of Suttorp aanwezig is.